Posted on

Новите преживявания с нашия телефон

3d ochila za smartfon

Развитието на технологиите ни предлага едно ново преживяване – 3d виртуалната реалност. Сега тя е достъпна и чрез нашето мобилно устройство. Единственото, което ни е необходимо, е 3d очилата за смартфон. Независимо какъв телефон притежаваме, чрез тях ние навлизаме в един нов свят, изпълнен с нови приключения.

3d очилата за смартфон са най-новият аксесоар за вашия телефон освен калъфи за телефони. Изключително практични и удобни, те могат да бъдат с вас навсякъде, където отивате и да разпускате по време на почивката си или в свободното си време. Те не се нуждаят от зарядно устройство, но за сметка на това може да зареждате вашето устройство докато ги ползвате без това да нарушавате тяхната функционалност.

Определено нещо, което си заслужава да бъде изпитано. Може и да притежавате вече правилните калъфи за телефони, но нещото, което ви липсва са 3d очилата за смартфон. Те са особено практични и подходящи за най-запалените геймъри, които искат да преоткрият любимите си игри по един нов и напълно непознат начин. Стават за повечето телефони в това число за различни модели на Самсунг. От вас зависи да пробвате.

Прочетена (38)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *